Slovenske gore

Slovenske gore - Miha Kovač, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Kovač, ... [et al.]
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
Slovenske gore.pdf
ISBN
5233615110324

OPIS

Knjiga Slovenske gore je fotografska monografija o edinstvenem svetu višav, ob katerem človeški duši zaigra srce. Besedila znanih avtorjev razkrivajo osebno, intimno doživljanje odmaknjenih in od civilizacije nedotaknjenih kotičkov.Fotografije pričarajo čarobno vzdušje, lepe misli pod njimi pa sporočajo, da je življenje nekaj zelo posebnega in zelo lepega, le začutiti ga moramo. V knjigi so predstavljeni štirje letni časi, štiri zgodbe štirih znanih Slovencev, ki so vzvišenim gorskim vršacem vdahnili človeško toplino. Postanite tudi vi del zgodbe o navdihu in življenjski moči, ki jo Slovencem dajejo gore.

Zemljevidi slovenskega dela Alp. Julijske Alpe, Kamniško-savinjske Alpe.

Planincu je med hojo na območju Viševnika v Julijskih Alpah zdrsnilo s poti. Padel je po strmih skalah in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

POVEZANE KNJIGE