Slon ptičjesrčni

Slon ptičjesrčni - Mariasun Landa | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mariasun Landa
DIMENZIJA
12,76 MB
IME DATOTEKE
Slon ptičjesrčni.pdf
ISBN
3158235147624

OPIS

»Trop slonov, ki ga zanima kultura, išče učiteljico živahnega in pustolovskega duha. Nastanitev v afriškem pragozdu.Prehrana: vegetarijanska.Plača: sto ton banan.«Učiteljica živali se odloči, da poskusi s poučevanjem slonov. To so velike sive živali z okli, si misli, vendar kmalu odkrije, da so vse kaj drugega.

Ostale vrste slonov so domnevno izumrle do zadnje ledene dobe, ki se je končala pred približno 10.000 leti Na delavnici bomo najprej poslušali pravljico o pogumni slonici s ptičjim srcem v španščini, nato pa ji bomo prisluhnili še v slovenščini, v nadaljeva... SLON PTIČJESRČNI Ilustracije Emilio Urberuaga. SLON PTIČJESRČNI.

EMILIO URBERUAGA (Madrid, 1954) je delal kot tiskar in grafik potem pa se leta 1982 posvetil ilustraciji. Njegove ilustracije odlikujejo domišljija, humor in dobrodušnost, znan in nagrajevan pa je tako v Španiji kot v tuj ini. Iz knjige: Dragi Filip! Doslej ti nisem utegnila pisati.

POVEZANE KNJIGE