Projekt Rosie

Projekt Rosie - Graeme Simsion | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Graeme Simsion
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
Projekt Rosie.pdf
ISBN
7642938123799

OPIS

Devetintridesetletni profesor Don je samski, inteligenten in v formi. Po logiki bi moral privlačiti najrazličnejše skupine žensk, vendar temu ni tako. Ima aspergerjev sindrom, blažjo obliko avtizma, vendar se tega ne zaveda. Ko se odloči, da je čas za poroko, k temu projektu pristopi znanstveno. Da bi lažje našel pravo partnerko, sestavi večstranski vprašalnik (Petintrideseto vprašanje: Ali jeste ledvičke? Pravilen odgovor je c) občasno.). Večino žensk lahko izloči v manj kakor štiridesetih sekundah. Potem pa se pojavi Rosie, ki bi pogrnila že pri prvem vprašanju. Vendar mu pridejo na misel trije razlogi, zaradi katerih bi se moral z njo znova dobiti. Bralec sede na vrtiljak zabavnih zapletov in tuhta, ali bo temu nenavadnemu junaku, ki nakupuje, se prehranjuje in druži v skladu s strogim urnikom, uspelo omrežiti čustveno, vihravo in povsem neavtistično Rosie.

Don je intelektualno izjemno sposoben in kot profesor genetike na univerzi zelo uspešen. Ne mara pa sprememb in njegovo življenje do minute natančno določa urnik. The Rosie Project is a 2013 Australian novel by Australian novelist Graeme Simsion.The novel centers on genetics professor Don Tillman, who struggles to have a serious relationship with women.

With a friend's help, he devises a questionnaire to assess the suitability of female partners. Projekt ROSIE. Projekt ROSIE poskytuje základné informácie o zodpovedných inováciách pomocou interaktívneho online školenia.

POVEZANE KNJIGE