Praktični paleo

Praktični paleo - Diane Sanfilippo | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diane Sanfilippo
DIMENZIJA
7,59 MB
IME DATOTEKE
Praktični paleo.pdf
ISBN
5800837763503

OPIS

Ta knjiga je popoln vodnik po naravni, polnovredni prehrani za zdravje in vitalnost. Z njegovo pomočjo boste spoznali prebavno funkcijo od začetka do konca.Poučili se boste, kako sodobna hrana škoduje prebavi in s tem vsemu telesu: zakaj nas pestijo alergije, intoleranca za gluten, vnetja …Med 11 skrbno oblikovanimi prehranskimi načrti boste lahko poiskali pravega zase, če imate avtoimunsko bolezen (astma, revmatoidni artritis, sladkorna bolezen …), težave s prebavo, ščitnico, živčevjem, srcem, če okrevate po raku, če vam primanjkuje energije.S paleoprehrano boste lahko tudi učinkovito shujšali.Športniki se boste poučili o idealni prehrani za ohranjanje in povečanje telesne zmogljivosti.Pri vsem pa se boste razvajali s skoraj 200 sočnimi recepti.Spoznali boste, da je paleoprehrana zakladnica nesramno dobrih jedi, ki jih sploh ni težko pripraviti.

Telefon: 041 514 894 Praktični paleo - Popolni vodnik po naravni, polnovredni prehrani za zdravje in vitalnost: Diane Sanfilippo: 9789610130086: Knjiga Prevod knjige Praktični paleo (Diane Sanfilippo, 2013) smo pospremili z dogodkoma v Konzorciju (o tem se je razpisal tudi Rugelj) in v Mariboru. Celo do Kopra sem šel, kjer sem študente indoktriniral s paleo dogmami.

Gostitelj: Diane Sanfilippo, Praktični paleo, popolni vodnik po naravni polnovredni prehrani za zdravje in vitalnost, Mladinska knjiga, Ljubljana, 2014 Diane Sanfilippo: Praktični paleo Knjiga je odlično ohranjena - je kot nova. Izšla je leta 2014 pri založbi Mladinska knjiga.

POVEZANE KNJIGE