Praktični paleo

Praktični paleo - Diane Sanfilippo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diane Sanfilippo
DIMENZIJA
4,13 MB
IME DATOTEKE
Praktični paleo.pdf
ISBN
6738225874850

OPIS

Ta knjiga je popoln vodnik po naravni, polnovredni prehrani za zdravje in vitalnost. Z njegovo pomočjo boste spoznali prebavno funkcijo od začetka do konca.Poučili se boste, kako sodobna hrana škoduje prebavi in s tem vsemu telesu: zakaj nas pestijo alergije, intoleranca za gluten, vnetja …Med 11 skrbno oblikovanimi prehranskimi načrti boste lahko poiskali pravega zase, če imate avtoimunsko bolezen (astma, revmatoidni artritis, sladkorna bolezen …), težave s prebavo, ščitnico, živčevjem, srcem, če okrevate po raku, če vam primanjkuje energije.S paleoprehrano boste lahko tudi učinkovito shujšali.Športniki se boste poučili o idealni prehrani za ohranjanje in povečanje telesne zmogljivosti.Pri vsem pa se boste razvajali s skoraj 200 sočnimi recepti.Spoznali boste, da je paleoprehrana zakladnica nesramno dobrih jedi, ki jih sploh ni težko pripraviti.

Z njegovo pomočjo boste spoznali prebavno funkcijo od z... Praktični paleo v Ljubljani in Mariboru. Javno · Gostitelj: Paleovember.

Z njegovo pomočjo boste spoznali prebavno funkcijo od z... Praktični paleo v Ljubljani in Mariboru. Javno · Gostitelj: Paleovember.

POVEZANE KNJIGE