Pogled v večnost

Pogled v večnost - Eben Alexander | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eben Alexander
DIMENZIJA
7,34 MB
IME DATOTEKE
Pogled v večnost.pdf
ISBN
9139650929171

OPIS

Svetovna uspešnica uglednega nevrokirurga, zaradi katere boste podvomili o vsem, kar veste o življenju in smrti.To je zgodba, ki vam bo spremenila življenje.Priznani nevrokirurg dr. Eben Alexander je bil prepričan, da je tisto, čemur verni ljudje rečejo duša, v resnici plod kemijskih procesov v možganih, zato je bil vedno skeptičen do obsmrtnih doživetij svojih pacientov.Dokler takega izkustva ni doživel sam. Nekega dne je možgane dr. Alexandra napadla izjemno redka bolezen in za dolgih sedem dni je potonil v globoko komo. Medtem ko je bilo njegovo telo popolnoma neodzivno, je potoval po svetovih onkraj. Po tem potovanju je spoznal, da je resnično zdravje pogojeno z zavedanjem o obstoju boga in duše ter da smrt ni konec osebnega bivanja, temveč le prehod – in tako združil znanja s področja nevrološke znanosti z vero v nebesa, boga in dušo.Zgodba dr. Alexandra je izjemna in se bere kot čudovita domišljijska pripoved nadarjenega pisatelja znanstvene fantastike, ker pa se je zgodila prav njemu, je revolucionarna. Prepričala bo namreč tako znanstvenike kot verujoče.Dr. Eben Alexander ima za sabo 25 let kariere akademskega nevrokirurga. V tem času je 15 let delal v otroški bolnišnici in porodnišnici v Brighamu in na Harvardski medicinski šoli v Bostonu.

Skozi sledeč zapis bomo ugotovili, zakaj je temu tako. Navdih me je vodil v dobri veri, da bi predala naprej delček... Fotografski pogled v neskončnost in večnost.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. ... Priznam, naročil sem Ikein katalog.

POVEZANE KNJIGE