Petka!

Petka! Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
Petka!.pdf
ISBN
5843751863629

OPIS

Jana Kolarič: JEŽKI GREDO V SVETKim Komljanec: DRUŽINAJanez Remškar: MULCI PROTI DOKTORJU ZLOBITamara Matevc: PEPELKASamanta Kobal: FATAMORGANAPetka! skriva najboljših pet dramskih besedil, prispelih na natečaj JSKD za najboljše otroško ali mladinsko dramsko besedilo.Primerno besedilo bodo našle otroške in mladinske skupine vseh starosti. Ježki gredo v svet in Družina, avtoric Jane Kolarič in Kim Komljanec, sta namenjeni mladim gledališkim ustvarjalcem prve triade osnovnih šol. Obe predstavi lahko zaživita na gledališkem in tudi lutkovnem odru. Besedilo Janeza Remškarja Mulci proti doktorju Zlobi je primerno za izvajanje v gledaliških krožkih in klubih v drugi triadi. Zadnji triadi je namenjena sodobna priredba Pepelke avtorice Tamare Matevc, srednješolskim gledališkim skupinam pa ponujamo v odrsko postavitev delo Samante Kobal Fatamorgana.

Ministrstvo za delo je v današnjem uradnem listu objavilo odredbo o uskladitvi najnižje bruto urne postavke za opravljeno uro začasnih in občasnih del za dijaško in študentsko delo. Najnižja postavka ne sme biti ... Od petka bodo smučišča znova samevala, žičničarji pričakujejo finančno pomoč Na Pohorju nameravali testirati konec tedna T.

Demografija. V naselju živi 908 polnoletnih prebivalcev, pri čemer je njihova povprečna starost 36,8 let (36,7 pri moških in 36,8 pri ženskah). Policisti so od petka do vključno nedelje opravili 7057 nadzorov spoštovanja ukrepov za zajezitev epidemije.

POVEZANE KNJIGE