Morska deklica

Morska deklica - Camilla Läckberg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
11,49 MB
IME DATOTEKE
Morska deklica.pdf
ISBN
8834944303831

OPIS

V Fjällbacki neki moški izgine brez sledu. Čeprav policijski inšpektor Patrik Hedström in njegovi sodelavci s policijske postaje v Tanumshedeju naredijo vse, da bi ga našli, se zdi, kot da je za seboj zabrisal vse sledi. Po štirih mesecih ga najdejo. Umorjenega, zamrznjenega v ledu.Primer se zaplete, ko ugotovijo, da Christian Thydell, nova zvezda na pisateljskem nebu in eden tesnih prijateljev umorjenega, že več kot leto prejema anonimna grozilna pisma. Christian sprva nikomur ne pove zanje, ko pa mu na zabavo ob izidu prvenca dostavijo šopek belih lilij in novo pismo, se zlomi in pisne grožnje pokaže pisateljici Erici Falck, ki mu je pomagala pri rokopisu romana z naslovom Morska deklica.Erica o grožnjah pove svojemu možu Patriku, ki stvar vzame nadvse resno. Christiana očitno nekdo sovraži iz dna srca. In se mu hoče za nekaj maščevati. Pri tem pa ton pisem nakazuje, da ne bo okleval pri uresničevanju svojih groženj. Policija hitro ugotovi, da obstaja povezava med pismi in umorom, sledi pa jih popeljejo daleč v preteklost …Morska deklica je šesta knjiga Camille Läckberg, avtorice psiholoških kriminalk številka ena in najbolj prodajane avtorice na Švedskem. Tu je bila izbrana celo za žensko leta 2012. Njene romane berejo v 38 jezikih v 55 državah in povsod so postali uspešnice. Skupaj je bilo prodanih že več kot 10 milijonov njenih knjig.

Narejena je iz brona in meri 1, 25 cm v višino ter tehta 175 kg. Morska deklica, ki ima 2 načina aktivacije lučk v njenem repu. Potopite Barbie morsko deklico v vodo in njen rep bo zasvetil v pisanih lučkah, kot svetleča marvrica (omogoča poseben senzor na punčki).

Njihova izdelava je maksimalno varna okolju. Izdelava recikliranih niti začne zbiranjem tekstilnega odpada z tekstilnih proizvodov, potem se tiste tekstilije razdelijo po barvah, razsekljajo in se zmešajo ... Morska deklica je šesta knjiga Camille Läckberg, avtorice psiholoških kriminalk številka ena in najbolj prodajane avtorice na Švedskem.

POVEZANE KNJIGE