Mica pri babici

Mica pri babici - Andrej Predin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Predin
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Mica pri babici.pdf
ISBN
1193658366816

OPIS

Mica še kako rada obišče babico v hišici z rumenimi strešniki, čeprav tam ni televizije. Pri babici je drugače kot doma, pred umivalnikom v kopalnici se sme ličiti, dokler se ne prestraši lastne podobe v zrcalu.Če ne mara kosila, lahko preprosto odrine krožnik in se nasiti s čokolado. Tam jo vsak konec tedna čaka razburljiva pustolovščina, najbolje od vsega pa je, da v sosednji hiši živi njen prijatelj Ludvik.

Tam jo vsak konec tedna čaka razburljiva pustolovščina, najbolje od vsega pa je, da v sosednji ... Ponorela pustolovščina za otroke od petega do devetega leta. Mica je naslovna junakinja serije knjig Mica pri babici, ki jo je spisal Andrej Predin (1976), Mariborčan, ki se je preselil v Ljubljano, a se, tako kot njegova junakinja, za vikende rad vrača na Štajersko.Mica, ki jo s črnim avtomobilom pripeljejo iz tehnološko razvite velemestne džungle, s treskom avtomobilskih vrat zapusti ... Mica še kako rada obišče babico v hišici z rumenimi strešniki, čeprav tam ni televizije.

Trda vezava, 20,5 x 20,5 cm, 36 strani. Mica ve, kje so strogi okviri, kako je doma in kako pri babici. Pri babici so vse osnovne vrednote, vrednote iz mojega otroštva.

POVEZANE KNJIGE