Maks, vezni igralec mesta

Maks, vezni igralec mesta Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Maks, vezni igralec mesta.pdf
ISBN
1483470595629

OPIS

Slovenski kulturni prostor je leta 2012 izgubil dragocenega človeka, velikega ljubitelja in poznavalca gledališča, komentatorja, pisca in aktivista, ki se je boril za izboljšanje družbenega in materialnega položaja umetnikov in drugih delujočih v kulturi. Inga Remeta is the author of Maks, vezni igralec mesta (4.00 avg rating, 1 rating, 0 reviews, published 2013) Petra Pogorevc is the author of RAC - biografski roman o življenju Radka Poliča (4.67 avg rating, 3 ratings, 0 reviews), Maks, vezni igralec mesta (4.00 ... V dvorani Kulturnega doma Vransko je bila sinoči predstavitvi knjige MAKS, VEZNI IGRALEC MESTA. Knjiga je posvečena Vranšanu Maksu Soršaku, vsestranskemu kulturnemu poznavalcu in ustvarjalcu, ki je sicer po začetku študija živel v Ljubljani. Knjiga Maks, vezni igralec mesta je posvetilo velikemu človeku, človeku, ki je svoje sledi pustil v številnih dejavnostih in ki bo ostal v spominu številnih ljudi.

Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

POVEZANE KNJIGE