Krvne vezi

Krvne vezi - Richelle Mead | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richelle Mead
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
Krvne vezi.pdf
ISBN
9570492609255

OPIS

Prva knjiga nove serije priljubljene avtorice knjig Vampirska akademija.Nekdo mora varovati človeštvo pred vampirji … in vampirje pred ljudmi. Ljudje in vampirji živimo drugi ob drugih, toda skrivna skupnost alkimistov skrbi, da ostajata človeški in vampirski svet vselej ločena. Mlada alkimistka Sydney je padla v nemilost pri svojih nadrejenih, ko je priskočila na pomoč dampirki Rose Hathaway. Zdaj dobi priložnost, da se odkupi. Alkimiste so prosili za pomoč moroji, neškodljivi vampirji. Morojska princesa Jill je na njihovem dvoru v smrtni nevarnosti, zato jo želijo skrivaj poslati na človeško gimnazijo v Palm Springsu. Sydney pripade naloga, da gre z njo in jo varuje. Toda nevarnost ne preži vedno tam, kjer jo pričakuješ … in kadar čustva ubirajo druge poti kot razum, jim je včasih vredno prisluhniti.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Jim Hogan se tokrat spoprijema s hčerino boleznijo. ...

Slika za Krvne vezi je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek. Krvne vezi : 1. knjiga serije Krvne vezi.

POVEZANE KNJIGE