Kdaj imam god?

Kdaj imam god? - Simon Lenarčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Lenarčič
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Kdaj imam god?.pdf
ISBN
1225239373308

OPIS

Priročnik, v katerem boste našli ime godovnega zavetnika za vsakogar in za vsak dan!Priročnik Kdaj imam god? ponuja zanesljive odgovore na vprašanja v zvezi z godovi in krstnimi zavetniki.Knjiga ima pet poglavij:- Godovni zavetniki za vsako ime,- Godovni zavetniki za vsak dan,- Primerjava cerkvenega in ljudskega koledarja,- Latinsko slovenski in slovensko-latinski slovar izbranih svetniških in svetopisemskih imen,- Uporabni tematski seznami.Poglavje Godovni zavetniki za vsako ime omogoča enostavno in hitro iskanje podatkov o možnih godovnih zavetnikih in dnevih za posamezno krstno ime. Dodani so nasveti za določanje godovnih zavetnikov z nesvetniškim imenom.Poglavje Godovni zavetniki za vsak dan je koledar, ki povezuje cerkveni koledar z ljudskim. Omogoča enostavno in hitro iskanje godovnega zavetnika za vsak dan v letu.V poglavju Primerjava cerkvenega in ljudskega koledarja pa je prikazano, kako so v teku stoletij svetnike prestavljali in kako so pri nas v starih časih zapisovali njihova imena (in imena praznikov).

julij God: 17. julij; Ime Vesna je po izvoru slovansko ter izhaja iz občne besede vesna v pomenu 'pomlad'.

Dobro bi bilo, če bi vsaj vedela izpeljanka iz katerega imena je tvoje ime. Če ni skrivnost (in izjemno redko ime), katero ime te zanima? Ana Osebno ime Leonardo da Vinci: Skica sv.

POVEZANE KNJIGE