Kaj cveti v Sredozemlju?

Kaj cveti v Sredozemlju? - Ingrid Schönfelder, Ingrid Schönfelder, Peter Schönfelder | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ingrid Schönfelder, Ingrid Schönfelder, Peter Schönfelder
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Kaj cveti v Sredozemlju?.pdf
ISBN
8134906033852

OPIS

Povsem prenovljena vsebina!Rastlinski svet ob Sredozemskem morju je presenetljivo pester in vrstno bogat. Z več kot 870 fotografijami je v tej knjigi prikazanih več kot 500 za sredozemsko območje najbolj značilnih in najbolj opaznih cvetic, dreves, grmov, trav in praproti.Zanesljivo določevanje po barvi in obliki cvetovStrnjeno besedilo opisuje najpomembnejše značilnostiZ 285 zemljevidi razširjenosti posameznih vrstNa notranjih straneh ovitka 47 najopaznejših okrasnih rastlinIdealen priročnik za prepoznavanje rastlin med dopustom v Sredozemskih deželah.

Poštnino pri nakupu nad 12,01 € poravna založba. * Po Zakonu o enotni ceni knjige se morajo knjige 6 mesecev po izidu prodajati po enotni ceni tj.

schÖnfelder zaloŽba narava 2014 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, pri nas pravijo da do 7 jagodic na dan ni nič hudega, namreč lahko te požene. za to sem zvedla šele po tem ko sem jih pojedla vsaj 15.

POVEZANE KNJIGE