Jadran Krt: Leta ponižnosti

Jadran Krt: Leta ponižnosti - Sue Townsend | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sue Townsend
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Jadran Krt: Leta ponižnosti.pdf
ISBN
5313732048177

OPIS

Jadran Krt je star 39 let in četrt. Živi na podeželju z ženo Marjetko in hčerko Gracijo, v stanovanju iz predelanega svinjaka, poleg svojih staršev. Njegove težave se množijo: knjigarni, kjer je zaposlen, grozi zaprtje, poročna ljubezenska strast naglo usiha, mama grozi s pisanjem svoje avtobiografije, njegovi nočni obiski stranišča pa postajajo zaskrbljujoče pogosti... Zdi se, da je Jadranova edina opora v tem brezupnem položaju njegova prva ljubezen Pandora Poročak, ki se občasno znova pojavi v njegovi bližini in prebudi spomine. Ali je ona edina, ki ga še lahko reši?Leta ponižnosti je že osma knjiga priljubljenih dnevniških zapisov Jadrana Krta, ki so izšle v slovenščini.

Živi na podeželju z ženo Marjetko in hčerko Gracijo, v stanovanju iz predelanega svinjaka, poleg svojih staršev. Njegove težave se množijo: knjigarni, kjer je zaposlen, grozi zaprtje, poročna ljubezenska strast naglo usiha, mama grozi s pisanjem svoje ... Leta ponižnosti 23.

prevod: Vasja Bratina Celjska Mohorjeva, Društvo Mohorjeva družba, 2013, m. v., 344 str ... 60:40 : priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig 2014 : pregled knjižne produkcije za mladino iz leta 2013 / [odgovorni urednici Darja Lavrenčič Vrabec, Ida Mlakar] 585.

POVEZANE KNJIGE