Hitrejši od strele

Hitrejši od strele - Usain Bolt | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Usain Bolt
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Hitrejši od strele.pdf
ISBN
3490538075332

OPIS

Najhitrejši Zemljan, jamajški atlet Usain Bolt, je svetovni fenomen in nepremagljiva športna ikona svoje generacije.Odraščal je v oddaljeni jamajški vasici, svoj atletski talent pa je prvič razkril leta 2004, ko je izboljšal svetovni mladinski rekord. Od takrat njegovi tekmeci padajo kot domine, on pa kraljuje na prestolu športnega superzvezdnika, ki je osvojil šest zlatih olimpijskih medalj in izboljšal svetovne rekorde v teku na 100, 200 ter 4 x 100 metrov.V knjigi Hitrejši od strele Bolt pripoveduje zgodbo o svoji olimpijski slavi in izzivih, s katerimi se je soočal v svojem neverjetnem življenju. Zaradi redke okvare hrbtenice bi skoraj končal kariero, leta 2009, ko je že bil najslavnejši športnik sveta, pa bi v avtomobilski nesreči skoraj izgubil življenje.Knjigo prevevajo Usainova energija, samozavest in karizmatičnost, zaradi katerih se »jamajška strela« vedno znova znajde na naslovnicah in zaradi katerih je postal nesporni ljubljenec svetovnega športnega občestva.

V poletnih toplih dneh se pogosteje kot sicer pojavljajo nevihte z udari strel, ki lahko poškodujejo naprave, ki so priključene na električno napetost. Da bi se v čim večji meri izognili poškodbam komunikacijskih naprav, ob nevihtah ali pred odhodom na dopust ... Bodi hitrejši od strele ⚡ in še pred nevihto 🌧 izključi elektronske naprave (TV 📺, računalnik 💻, modem …) iz električnega in telekomunikacijskega omrežja 🔌.

Lastnosti knjige: Jezik: slovenski; Založnik: Učila International, d.o.o. Vezava ... Bodimo varni in bodimo hitrejši od strele 19, Junij, 2020.

POVEZANE KNJIGE