Družinski medicinki priročnik

Družinski medicinki priročnik Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,14 MB
IME DATOTEKE
Družinski medicinki priročnik.pdf
ISBN
3526476540636

OPIS

Poskrbite za svoje zdravje! Z Družinskim medicinskim priročnikom boste pridobili celosten medicinski vodnik, v katerem boste našli opise več kot 750 bolezni in zdravstvenih težav, vzroke za njihov pojav, obenem pa še napotke, kako ob težavah ukrepati.Ker je napisan poljudno in ne vsebuje strokovnega žargona, boste – kljub temu da so ga napisali strokovnjaki – napotkom zlahka sledili.Zlahka boste sledili tudi posebnim preglednicam, ki vas vodijo po različnih simptomih in pripeljejo do končnih diagnoz z nasveti za ukrepanje. Takšnih preglednic je v priročniku kar 48.V priročniku boste našli še navodila, kako ravnati ob najrazličnejših poškodbah, kot so zlomi, zvini …, ter celo obsežni poglavji o nosečnosti in otroških boleznih, zato je priročnik primeren tudi za mlade družine.- strokoven: napisali člani britanskega zdravniškega združenja, prevod pregledali in potrdili slovenski zdravniki- sistematičen: uvodno poglavje o zdravem načinu življenja, opisi bolezni po organskih sistemih, od kože prek dihal do rodil; vse na enem mestu, od preventive do zdravljenja- sodoben: najnovejša zdravstvena dognanja sodobne medicine- obsežen: več kot 750 zdravstvenih težav, vzroki za njihov nastanekNapisali so ga vrhunski strokovnjaki s področja medicine, zato mu – v nasprotju z nasveti, ki jih najdete npr. na spletu – resnično lahko zaupate.Slovenski prevod so pregledali in odobrili slovenski zdravniki.

Napisan je poljudno, zato napotkom zlahka sledite. Novi Družinski medicinski priročnik, ki mu lahko zaupate.

Odgovarja na naslednja pomembna vprašanja: Ali naj takoj pokličem zdravnika, ali pa si lahko pomagam kar sam?Ali lahko kaj storim, medtem ko ča Viri: 1. Kržišnik C et al.

POVEZANE KNJIGE