Domače slaščice

Domače slaščice Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,39 MB
IME DATOTEKE
Domače slaščice.pdf
ISBN
1713262112530

OPIS

Knjiga Domače slaščice predstavlja novo izvirno slovensko knjigo o peki in pripravi sladic. Nastala je na osnovi tradicionalnih domačih receptov, a je obenem obogatena z vrsto tipičnih slaščic tudi iz drugih krajev in dražav, ki so s časom postale že del slovenske, zlasti primorske tradicije (kot so npr. panettone, mafini, razne kremne sladice...). Knjiga se predstavi kot praktičen priročnik o peki, primeren tako za vsakodnevno uporabo kot tudi za razne priložnosti in praznike. Razdeljena je na naslednja poglavja: Potice in kvašeno pecivo, Štrudlji in zavitki, Piškoti in drobno pecivo, Torte in biskvitno pecivo, Sadne torte in pite, Pecivo za pustne dni, Kremne sladice, Sladke jedi in je opremljena je z izvirnim slikovnim gradivom. Knjigo je uredila, zbrala in priredila recepte za tisk Mirjam Simčič.

Danes je bilo prikazanih že 41.392, ta mesec pa 16.333.866 receptov in odprtih 53.945.784 strani. ↑ Prijazno vabljeni v prijetno okolje naše slaščičarne na Igriški ulici 3 v Ljubljani.

Okus, obliko, velikost in okrasitev izberite sami, po vaši želji in domišljiji. Domače dobrote Mojca. Na dvorišču domačije najdete karizmatično Mojco, ki vas bo ob prijetnem vzdušju popeljala skozi zgodbo kruha, življenja in humorja ter pogostila z domačo pojedino pripravljeno v krušni peči.

POVEZANE KNJIGE