Divja

Divja - Cheryl Strayed | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cheryl Strayed
DIMENZIJA
3,23 MB
IME DATOTEKE
Divja.pdf
ISBN
7950629841283

OPIS

"Ženska s praznino v srcu. To sem bila."Tako se opiše 22-letna Cheryl, potem ko je izgubila mamo, družino in sebe. V trenutku brezupa je sklenila, da se bo podala na mogočno Pacifiško gorsko pešpot, ki vodi skozi puščave, po zasneženih vrhovih in nedotaknjenih gozdovih zahodnega roba ZDA. Šla je sama, brez pohodniških izkušenj. Na izjemni turi, ki ji včasih niso bili kos niti veliko trdnejši pohodniki, so jo skušale pasti žive in nežive narave, neizprosne vremenske razmere in Pošast, gromozanski nahrbtnik, ki ga je komajda zmogla dvigniti s tal. Spoznavala je redke pustolovce, gluho samoto, bajno lepoto narave ter na koncu vendarle spoznala in našla tudi sebe.Pot do védenja, da zna, da zmore in da se splača živeti, je prelila v doživeto in duhovito pripoved, ki jemlje dih, navdaja s spoštovanjem in kar kliče k temu, da bi podobno pustolovščino doživeli tudi sami.Njena zgodba je navdušila tudi Hollywood – kmalu lahko pričakujemo film z Reese Witherspoon v glavni vlogi.

žličko do največ jedilne žličke tinkture 3 krat na dan , tri mesece. Divja mačka (Felis sylvestris) je zver, ki živi v Evropi, savanah Afrike in v jugozahodni Afriki. Svoje domovanje ima tudi v Sloveniji, kjer je zaščitena živalska vrsta.

Zgodaj spomladi, ko drevesa ravno začenjajo odpirati popke, lahko pri gozdovih na pobočju že od daleč vidimo bele »otočke.«. To je divja češnja ( Prunus avium ), drevesna znanilka pomladi.

POVEZANE KNJIGE