Čivknjeno od začetka do konca

Čivknjeno od začetka do konca - Cvetka Bevc, Nina Mrđenović | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Bevc, Nina Mrđenović
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Čivknjeno od začetka do konca.pdf
ISBN
9694062856261

OPIS

Rozi si najbolj na vsem siničjem svetu želi peti v ptičjem zboru Sinji spev. A kaj, ko jo Ta glavna zavrne, da je premajhna, prenerodna, prečivknjena. Morda čez leto dni. Rozi se seveda zdi, da bo leto trajalo neskončno dolgo, a čakajo jo neverjetne dogodivščine.Ob prebiranju zgodbic Cvetke Bevc, ki skupaj sestavljajo čudovito pripoved o iskrenem prijateljstvu, bodo lahko zoreli tudi mladi bralci.

Marec 2021. Članek Nazaj na članek: Komentarjev 0.

"Moštvo Mercedes-AMG Petronas lahko z veseljem sporoči, da bosta svetovni prvak in najboljši konstruktor sodelovala tudi v letu 2021," so zapisali v izjavi za javnost. V pričakovanju novih pravil Lewis Hamilton je bil ... EU razmišlja o nadzoru delovanja avta od začetka do konca.

POVEZANE KNJIGE