Čez cesto Spinozove hiše

Čez cesto Spinozove hiše - Damir Šodan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damir Šodan
DIMENZIJA
7,58 MB
IME DATOTEKE
Čez cesto Spinozove hiše.pdf
ISBN
7251033089947

OPIS

Bistvena prednost pritlične hiše, je poleg povezanosti z naravo, praktičnost bivanja v enem nivoju. Lesene hiše s sistemom masivnih lesenih sten CLT združujejo najboljše lastnosti hiš različnih tipov gradenj. Glavne prednosti masivnih lesenih sten CLT so statična stabilnost, visoka akumulacija toplote ter cenovno ugodna gradnja.V podjetju Lesoteka hiše imamo skupaj s partnerji, s katerimi sodelujemo pri gradnji hiš po sistemu CLT, veliko izkušenj. Masivne lesene hiše Lesoteka so sodobne, varne in učinkovite lesene hiše, namenjene ljudem, ki si želijo najbolj kakovostno in zdravo bivanjsko okolje. Aktualne objave o podjetju KULTURNO DRUŠTVO HIŠA ČEZ CESTO o morebitnih pomembnih dogodkih, tožbah in insolventnih postopkih. Odlomek je iz kritike pesniške zbirke Čez cesto Spinozove hiše hrvaškega pesnika Damirja Šodana literarnega kritika Andreja Lutmana, objavljene v Dnevniku 6.

kvaliteta izdelanih projektov je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. STRANKAM ponujamo visoko kvalitetne vizualizacije, ter sodobne dodatne usluge. Obstaja še cenejša ponudba, a v tem primeru gre za hiše, ki so potrebne temeljite obnove.

POVEZANE KNJIGE