Brez otrok

Brez otrok - Brian J. Gail | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian J. Gail
DIMENZIJA
7,53 MB
IME DATOTEKE
Brez otrok.pdf
ISBN
6982313801704

OPIS

Zadnji del trilogije Briana J. Gaila o izzivih, s katerimi se soočajo katoličani v sodobnem svetu.Roman Brez otrok je veličasten sklep trilogije, v kateri se pred nami razkriva utopično videnje revolucije bioloških znanosti, ki se lahko izkaže za srhljivo preroško. Je apokaliptična srhljivka, polna zvestobe in prevar, bridkosti in rešitev. Je nujen klic po prebujenju z veličastnim sporočilom upanja za naš čas.Brian J. Gail bralce popelje v svet in Cerkev ne preveč daljne prihodnosti, kjer Satan na stranpota hladnokrvno zavede celo zveste vernike. Roman Brez otrok vas ne bo le prevzel, marveč prinaša tudi sporočilo upanja in prenove. Čudovit konec Gailove ameriške trilogije.Michael J. Sheridan, škof iz Colorado SpringsaČe sta prejšnji dve knjigi (Brez očeta, Brez matere) opisovali pretekle zablode zdrave pameti človeštva, nas ta opozarja na posledice poti, po kateri hodimo: ameriška družba, lahko bi rekli tudi evropska, zavita v meglo egoizma drsi v lasten propad. Smo res na tem svetu samo zaradi nas samih? Se res naša prihodnost konča pri koncu našega osebnega užitka? Nam je res prav malo mar za življenje naših otrok? Temačni in boleči časi za kristjana, ki želi živeti ljubezen do svojih sovražnikov, prihajajo nad vse nas, piše avtor. A na koncu močno preseneti bralca. Za povprečneža znanstvena fantastika, za vernega kristjana apokalipsa po dnevu teme. Bog živi in odrešuje svoje izvoljeno ljudstvo.Darja in Tomaž Ovsenik

Starši so bolj nagnjeni k depresiji kot njihovi vrstniki brez otrok. Seminar Nenamerno brez otrok je bil prvi tovrstni seminar za pare, ki se soočamo z izkušnjo neplodnosti v Sloveniji. Pogosto je to za par »prostor«, kjer doživljamo občutke sramu in zavrženosti, zato o tem zelo težko spregovorimo. Ti boš tista mama, katere otrok bo vsak dan prišel v malo šolo brez mape, z napačno usklajenimi oblačili in včasih celo z nekaj ostanki hrane na obrazu, medtem ko boš sama oblečena v coto, ki ni primerna niti za tvojo staro mamo.

Spomini na vsakodnevno tuširanje se bodo zdeli prav tako magični kot opica, ki ti poleti iz riti in ti ... Vedite, da tudi ljudje brez otrok v kasnejšem obdobju življenja lahko živijo prelepo družinsko življenje-kot "babice" vnukom svojega partnerja ali "tete" otrokom svojih najboljših prijateljic. Vso srečo v letu 2019 vam želim! Odgovori.

POVEZANE KNJIGE