Bojevnik

Bojevnik - Kinley MacGregor | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Bojevnik.pdf
ISBN
3055981902987

OPIS

V srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik. Lochlan MacAllister je bil ustvarjen, da vodi. Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse. Ko pa izve, da bi lahko bil njegov brat, za katerega so domnevali, da je umrl, živ, se odloči izvedeti resnico. Catarina si želi svobodno življenje, ampak njen plemiški oče se odloči, da jo bo uporabil za marioneto, s katero bi poskrbel za premirje med deželama v sporu. In ko Catarina pobegne, ji usoda na pot postavi moškega, ki ga sovraži. Lochlan je osupel, ko ugotovi, da prepirljivo Catarino vlečejo stran neznani možje. Ker ne more gledati, kako trpi, jo osvobodi in ugotovi, da se tudi ona bori s svojimi težavami. Ko se njuni usodi prepleteta, se morata človeka, ki jima je zaupanje tuje, zanesti eden na drugega in nasprotnika, ki sta si prisegla večno sovraštvo, morata najti skupno pot, če nočeta, da se jima življenje sesuje.

Film, ki ga ni treba toliko gledati, temveč podoživeti.« 24ur.com Bojevnik Warrior. Film / Drama, Ostalo 135 min | IMDB: 8,2 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Mlajši sin nekdanjega boksarja se z očetovo pomočjo pripravlja na zahteven turnir mešanih borilnih veščin, kjer naleti na odtujenega starejšega brata. Film Miroljubni bojevnik (Peaceful Warrior) je zelo lep film za dvig zavesti in nazoren prikaz življenjskih resnic.Priporočam ga predvsem ljudem z velikimi življenjskimi pričakovanji; vsem mladim, športnikom, uspešnim podjetnikom,.. Z vero in pogumom, ki štrlita iz miselnih okvirov tega sveta, se oče Pedro Opeka CM (1948) med najrevnejšimi, med »prebivalci« odlagališča odpadkov malgaške prestolnice, ni sprijaznil z brezizhodnostjo njihovega položaja.

termometer Avtor: Siol.net Tom Hardy, Joel Edgerton in Nick Nolte v odlični športni drami o odtujenih bratih, ki se na turnirju mešanih borilnih veščin spopadeta z razdiralnimi silami iz družinske preteklosti. ... V srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik.

POVEZANE KNJIGE