Velika pustolovščina

Velika pustolovščina - Slavko Pregl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
3,59 MB
IME DATOTEKE
Velika pustolovščina.pdf
ISBN
6558984914450

OPIS

Miha, Pipi in Bob se z rabljenim avtomobilom OLD PUNCO odpravijo na zabavno pot v Dubrovnik. Kaj jih bo hitreje pripeljalo do cilja, stara "piksna" ali avtostop? Da je pustolovščina še bolj napeta, fantom štrene zameša Sanja, ki enemu od njih zmeša tudi glavo. Nato se pojavi še skrivnostno sporočilo v steklenici.Zgodbi Velika pustolovščina in Odprava zelenega zmaja sta prvič izšli leta 1976 v eni knjigi z naslovom Odprava zelenega zmaja, po kateri so posneli tudi slovito televizijsko nadaljevanko. Brezčasni zgodbi sta pred vami v novi podobi z več ilustracijami in vsaka v svoji knjigi. Velika pustolovščina se lahko bere kot predzgodba Odprave zelenega zmaja, lahko pa tudi kot samostojna knjiga.

Moj izbor Moj izbor Ocena: 2.1 /5 (7) Glej preko 6500 ur vsebin ... II Album z nalepkami: Smrkci, velika pustolovščina Odlično ohranjen album za nalepke, zraven niso vključene Velika pustolovščina; Velika pustolovščina. Šola zmajeslovja - interaktivni vodeni ogled.

Brezčasni zgodbi sta pred vami v novi podobi z več ilustracijami in vsaka v svoji knjigi. Slavko Pregl : Velika Pustolovščina Podrobnosti knjige. e-knjige za mladostnike.

POVEZANE KNJIGE