Vedeževalec mi je rekel

Vedeževalec mi je rekel - Tiziano Terzani | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tiziano Terzani
DIMENZIJA
12,34 MB
IME DATOTEKE
Vedeževalec mi je rekel.pdf
ISBN
8753658433632

OPIS

Prvoosebnega pripovedovalca, dopisnika iz jugovzhodne Azije, zadene huda prerokba – celo leto ne sme potovati z letalom, sicer se bo zgodilo nekaj hudega. Morda lahka naloga zakak drug poklic, a ne za novinarja – kako naj pravočasno (ali sploh) pride na kraje, s katerih bi moral poročati? Terzani prerokbo preizkuša tako, da v vsakem novem kraju, v katerega pride, poišče zanesljivega vedeža, prerokovalca – in vsakič znova povpraša po svoji usodi. Osebna zgodba je samo rdeča nit med slikovitimi portreti različnih dežel, različnih običajev in različnih verovanj. Knjiga si je med ljubitelji jugovzhodne Azije zaradi svoje duhovitosti in pripravljenosti prisluhniti posebnostim tega okolja pridobila kultni status.

Druga Tizianova knjiga, ki sem jo vzela v roke. Najprej sem prebrala še en krog na vrtiljaku, kjer je najverjetneje opisoval svoj boj z boleznijo.

Narodna in univerzitetna knjižnica (Obvezni izvod spletne publikacije) Vedeževalec mi je rekel Tiziano Terzani Prvoosebnega pripovedovalca, dopisnika iz jugovzhodne Azije, zadene huda prerokba - celo leto ne sme potovati z letalom, sicer se bo zgodilo nekaj hudega. Lastnost Vedeževalec mi je rekel.

POVEZANE KNJIGE