Varno pred ognjem

Varno pred ognjem - Eric Wilson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eric Wilson
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Varno pred ognjem.pdf
ISBN
1712203373395

OPIS

Gasilski načelnik Caleb Holt in njegova žena Catherine se po sedmih letih zakona, neskončnih prepirih, jezi in nezadovoljstvu začneta spraševati, kaj se je zgodilo z njima.Odločita se za ločitev, toda Caleba oče izzove naj sprejme 40-dnevni izziv: Izziv ljubezni. Caleb se kljub številnim dvomom odloči zanj in se pri tem ne zaveda, da bo ta odločitev za vedno spremenila njegovo življenje.Presenečen odkrije resnični pomen ljubezni in se odloči, da se bo pričel boriti za svojo ženo.Čaka ga najtežja naloga v življenju: reševanje lastnega zakona.Knjiga vsebuje tudi vprašanja za pogovor.

ure je zagorelo v stanovanjski hiši na Taborski cesti v Šiški. Po do zdaj znanih podatkih so bili vsi stanovalci varno evakuirani, hiša z dvema enotama pa je v celoti pogorela.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Wilson, Eric (avtor) Kendrick, Alex (bibliografski predhodnik) Kendrick, Stephen (bibliografski predhodnik) Modrijan, Irena (prevajalec) Vir.

POVEZANE KNJIGE