Usodna preteklost

Usodna preteklost - Carly Phillips | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carly Phillips
DIMENZIJA
9,63 MB
IME DATOTEKE
Usodna preteklost.pdf
ISBN
5679219206269

OPIS

Nash Barron ima precej predsodkov glede razmerij, četudi nima nič proti poroki. Pravzaprav je edina dobra stvar na bratovi poroki Kelly Moss. Ne more si kaj, da ne bi občudoval njene samozavesti in lepote. Zaveda se, da bo bolje, da se ne zaplete z njo, če noče ogroziti že tako krhkega odnosa s svojo najstniško polsestro Tess, ki se je šele pred nedavnim pojavila. A to sploh ni tako preprosto …Tudi Kelly ni ravnodušna do Nasha, čeprav svoja čustva prikriva, saj ravno tako kot on noče še dodatno zamajati že tako burnega življenja svoje polsestre Tess. A bolj ko ga spoznava, bolj jo privlači in vse težje se mu upira. Poleg tega pa jo preganja še skrivnost iz preteklosti, ki je Nash nikoli ne bi razumel ...

Termometer prikaže, kako vroč je članek. ...

2017, ste ob 19.30 vljudno vabljeni v Ljubno na gledališko predstavo Usodna pletna. Besedilo sta napisala domačina Lucija in Aljaž Vidic, igrajo pa Andrej Gracelj, Aljaž Vidic, Meta Vodnjov, Gašper Peterman, Ana Berčon, Domen Ivanšek, Urša Bizjak, Lucija Vidic in Mark Džamastagič. NOVO USODNA POGODBA.

POVEZANE KNJIGE