Sodobna žganjekuha

Sodobna žganjekuha - Janez Hribar, Milena Štolfa, Rajko Vidrih | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Hribar, Milena Štolfa, Rajko Vidrih
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Sodobna žganjekuha.pdf
ISBN
7728366156176

OPIS

Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa. Predstavljeno je obširno znanje (npr.: priprava sadja in sirupov za vrenje, alkoholno vrenje, naprave za destilacijo, destilacija, določanje vsebnosti alkohola, napake in odpravljanje napak pri žganju, senzorika, žganjekuha kot dopolnilna dejavnost,...).Knjiga je torej uporabna za profesionalno in ljubiteljsko žganjekuho, še dodano vrednost pa ji dajeta poglavji o likerjih s številnimi recepti zanje in o namakanju v žganju s prav tako zanimivimi in uporabnimi recepti.

Zanimiv del vsebine predstavljajo številni recepti za žganja z namakanjem in za likerje. Tudi zdaj pozimi je čas za pripravo nekaterih dobrih likerjev: Janez Hribar, Rajko Vidrih, Milena Štolfa: Sodobna žganjekuha, likerji in namakanje v žganju.

16,00 ... Več: http://trgovina.zelenisvet.com/izdelek/sodobna-zganjekuha/ SODOBNA ŽGANJEKUHA. KNJIGA ZALOŽBE KMEČKI GLAS.

POVEZANE KNJIGE