Senčni mož

Senčni mož - Cody McFadyen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cody McFadyen
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
Senčni mož.pdf
ISBN
3875181160663

OPIS

Posebna agentka Smoky Barrett je bila nekoč med najboljšimi FBI-jevimi strokovnjaki za kriminalne profile – vse dokler ji ni blaznež umoril moža in hčere. Zdaj sanjari o tem, da bi spet prijela za pištolo … in jo namerila sama nase. Kaj lahko sploh še izgubi, ko pa so ji že vse vzeli?Še nihče nikoli ni imel opravka s kom njemu podobnim – novo vrsto morilca, ki ga psihologi niso razumeli in ga nihče ni znal ujeti. In prav temu zlikovcu uspe, da zvabi Smoky proč od temnega roba – z edino stvarjo, ki jo lahko prepriča, da je še vredno živeti: z izzivom in nedolžnim otrokom. Ob zaporedju njegovih neizrekljivih perverznosti in umorov Smoky spet zaživi in se sooči s svojimi največjimi strahovi kot policistka, ženska, mati … in kot naslednja morilčeva žrtev.S tem razburljivim trilerjem se roman o serijskem morilcu loteva tematike, ki se je prej še ni upal dotakniti. Psihopat, ki zlovešče poganja pripoved, je tako resničen, da boste na vsaki strani čutili, kako vas dobesedno grabi za vrat.

oj janez ... da nisi morda le povodni mož ki na suhem hlasta za zrakom in se pretvarja da pleše v ritmu ki mu je težko slediti tvoja demokracija je kakor skleda punča sprva sladka a na koncu je plesna dvorana vsa pobruhana kralj retorike in demagogije meniš da je na tebi Cody McFadyen knjige: najboljše avtorja (Senčni mož, Obraz smrti, Temna stran, Zapuščeni, Tovarna resnice) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig.

Zgodba o belcih in črncih, o policijskem nasilju in o iskanju pravice. Zgodba mogoče že malo ... Družbo nama začne delati tudi senčni mož.

POVEZANE KNJIGE