Prosim, pazi na mamo

Prosim, pazi na mamo - Kjung Suk Šin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kjung Suk Šin
DIMENZIJA
5,84 MB
IME DATOTEKE
Prosim, pazi na mamo.pdf
ISBN
4274383527164

OPIS

Prosim, pazi na mamo je zgodba o skrivnostnem izginotju in neuspešnem iskanju ostarele matere, zgodba o družinskih vezeh, nasprotjih med generacijami, med sodobnostjo in tradicijo, mestom in podeželjem, predvsem pa o premostitveni moči ljubezni. Je tankočuten portret preproste, a značajsko močne ženske, ki nas spomni na to, kako v vsakdanjem življenju pogosto pozabljamo na dragocene, nenadomestljive ljudi in se šele ob njihovi izgubi zavemo, koliko so nam pomenili. Prek navidez eksotičnega sveta korejskega podeželja nas popelje do naših lastnih korenin in nam omogoči ponovno dojeti univerzalen, brezčasen čudež materinske ljubezni in družinskih vrednot.

Vrh tega je avtorica kot prva Korejka in kot prva ženska leta 2012 prejela nagrado za najboljši azijski roman, ki se od leta 2007 podeljuje za knjižne produkte azijskih piscev, ki so bodisi ustvarjeni v angleščini bodisi so ... Roman Prosim, pazi na mamo južnokorejske pisateljice Kjung Suk Šin (Modrijan, 2013) nima nobenih ovinkov.Že prvi stavek nas postavi v središče dogajanj, ki bi v marsikaterem drugem predstavljali njegov osrednji del. Tako se neposredno znajdemo med zborom družinskih članov, ki se dogovarjajo o tem, kako pričeti z iskanjem mame, ki se je pred tednom dni izgubila na seulski postaji ... Prihajam vsak dan na breg.

13/2/2019 0 Comments Mama. Prisotnost mame v našem življenju se nam zdi samoumevna.

POVEZANE KNJIGE