Pripeta s krvjo

Pripeta s krvjo - Aleksandra Kocmut | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandra Kocmut
DIMENZIJA
4,80 MB
IME DATOTEKE
Pripeta s krvjo.pdf
ISBN
5318149948667

OPIS

Pripeta s krvjo je roman o ločeni učiteljici angleščine/pisateljici, ki se skupaj s sinom prebija skozi zgode in nezgode svojega (občasno zelo nevsakdanjega) vsakdana. O ženski, ki se šele po ločitvi uči ljubiti – od začetka, tako kot nikoli ni znala, in pripadati – predvsem sami sebi. O pisateljici, ki jo slava doleti nepričakovano in prinese kup težav. O materi, ki trepeta za svojega otroka kot vsaka mati, a mu vendarle dopusti razpirati krila. O hčerki, ki se mora o svojih starših še veliko naučiti.Zgodba je začinjena s humorjem, bizarnimi dogodivščinami in ščepcem skrivnostnosti. Bo Daša odkrila ključ do ljubezni, ključ do »pripetosti«, varnosti in pripadnosti? Ali tretjina moškega na leto res poteši žensko hrepenenje? Kam je izginila njena najboljša prijateljica? In kako je z njeno knjižno uspešnico povezan zločin, o katerem poročajo časopisi? Od prve do zadnje strani skozi hecne prigode in resne premisleke spremljamo Dašino zorenje, neke vrste odraščanje, ki z dejansko starostjo nima zveze. Kajti kot ugotavlja junakinja:»Odrasli smo samo veliki otroci; ne glede na leta se še vedno pričkamo v peskovniku in si zavidamo igrače.«

Rabljeva hči in črni menih 189 . Radi te imamo, Oliver 175 .

14,95 ... Roman Pripeta s krvjo govori o ženski, ki se šele po ločitvi uči ljubiti - od začetka, tako kot nikoli ni znala, in pripadati - predvsem sami sebi. O pisateljici, ki jo slava doleti nepričakovano in prinese kup težav.

POVEZANE KNJIGE