Pravljični cvet

Pravljični cvet Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,78 MB
IME DATOTEKE
Pravljični cvet.pdf
ISBN
9176412831429

OPIS

Zgodbe in pesmi s podobami Marjance Jemec Božič.V knjigi Pravljični cvet so zbrane najlepše ilustracije, ki jih priljubljena slikarka Marjanca Jemec Božič slika že več kot pol stoletja. Skupaj s kakovostnimi besedili najbolj znanih piscev slovenskega otroškega leposlovja se boste ob prebiranju zbirke zagotovo z nostalgijo spominjali klasičnih podob iz Pavčkovega Jurija Murija, Ribičičeve Nane, male opice, Suhodolčanovega Pika dinozavra in slikanice Melje, melje mlinček Anje Štefan ter jih z navdušenjem delili z mlajšimi generacijami.»Najbolj blizu so mi vesele zgodbe. Rada imam razigranost, optimistično vzdušje, veselje. Rada rišem otroke in živali v gibanju. Vsaka žival ima svoj značaj, tako kot otrok. Tudi ko berem besedila, v katerih nastopajo, jih dojemam tako. Otroci in živali so polne življenja. Zato so mi tudi všeč žive barve – rdeče, oranžne.« Marjanca Jemec Božič

»Kako z veseljem smo se igrali skrivalni... Partnerska prodaja. Winx Club Ciljni nahrbtnik šole, Pravljični cvet iz kluba Winx Fairy Bloom iz Winx Cluba - super lahek šolski nahrbtnik avtor Tarča , barva roza.

(497.4):929Jemec-Božič M. pravljični cvet : zgodbe in pesmi s ... Knjiga Pravljični cvet prinaša podobe iz priljubljenih slikanic, kot so Juri Muri v Afriki Toneta Pavčka, Nana, mala opica Josipa Ribičiča, Piko dinozaver Leopolda Suhodolčana in številnih drugih, tudi novejših del.

POVEZANE KNJIGE