Popotovanje

Popotovanje - Nina Kolenc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Kolenc
DIMENZIJA
10,56 MB
IME DATOTEKE
Popotovanje.pdf
ISBN
3751954922274

OPIS

ISBN/EAN:P_9789612842895. Redna cena: 19,00 € Slovenologija prinaša 38 bistroumnih in humornih zapisov izpod peresa Američana Noaha Charneyja, ki že vrsto let živi v Kamniku in od blizu opazuje lepote in bizarnosti dežele, v katero ... 34.

Naj vam ob začetku novega leta zaželimo veliko kreativnosti, navdiha, zdravja, sreče… ki vam bodo lepo zapolnili nov.. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za popotovanje v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Popotovanje očetov je res njihovo osebno popotovanje, na katerem se počasi odpirajo novemu, začnejo odpirati varne kamrice lastnih gotovosti, hkrati pa se začno zavedati tudi tistega, kar je v njih dobrega. Zanimivo je končno srečanje očetov in sinov, ki odraža medsebojno spoštovanje, pozitivno presenečenje, sprejemanje življenja. Veliko popotovanje se prične, ko raztresena štorklja - Poštar - po nesreči dostavi mladička pando na napačen naslov - k medvedu Mik Miku namesto k družini Panda.

POVEZANE KNJIGE