Pobegle kolebnice

Pobegle kolebnice - Miha Matè | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Matè
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Pobegle kolebnice.pdf
ISBN
1403947152004

OPIS

Pisatelj Miha Matè je bil nekdaj odličen prijatelj in sodelavec Založbe Mladika v Ljubljani. Lansko leto bi praznoval sedemdeset letnico. Žal je ni doživel. Je pa zato doživela ponovni natis njegova knjiga Pobegle kolebnice. Gre za petnajst ilustriranih zgodb, v katerih se prepletata resničnost in domišljija, obogatena z vznemirljivim humornim dogajanjem, tako zelo značilnim za Matetovo literarno ustvarjanje.

; 21 cm. - Kolebnice - Tu boste našli drobno fitnes opremo za izboljšanje vaše kondicije. Pobegle kolebnice: Povzetek oziroma navodila: Nekatere povedi so pravilne, druge ne.

3 Zakaj živijo kokoši na Zemlji Zgodba o belem mačku, ki je bil čisto črn Fižolčki v borovnicah Feri Lainšček: Pastirska piščalka Zalika in Gusti Čudežni gibnik Groznovilca v hudi hosti Hitri ... Ob 70-letnici - pisatelj Miha Matè je žal ni doživel - je izšla nova izdaja njegove knjige Pobegle kolebnice, ki je prvič izšla leta 1979 in jo je ilu... Miha Mate - Pobegle kolebnice. Avtor: Mojca Pozvek, VIR: uciteljska.net Vsebina zgodbe v ppt predstavitv z namigom za nadaljevanje.

POVEZANE KNJIGE