Pletenje

Pletenje - Vikki Haffenden, Frederica Patmore | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vikki Haffenden, Frederica Patmore
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Pletenje.pdf
ISBN
4594680697396

OPIS

PLETENJESodobni temeljni priročnik o pletenju za začetnike in mojstre!Pletenine so spet modne in tudi pletenje se vrača.Ta »biblija« o pletenju bo vodila začetnika od koraka do koraka, z veliko novimi zamislimi in koristnimi nasveti pa navdušila tudi mojstre. Ob več kot 250 tehnikah in več kot 120 različnih vzorcih prinaša še natančna navodila za več kot 40 raznovrstnih izdelkov – od oblačil do modnih dodatkov, igrač in pripomočkov za gospodinjstvo. Začetniki boste izvedeli vse o tem, kako držijo pletivo in snujejo, bolj izkušeni pa recimo, kako prepletate cvetlično intarzijo, norveški vzorec ali pletete gumbnice, notranje žepe, copatke za dojenčka ali igračke.Tehnike so opisane s postopnimi navodili – od petlje do petlje – , in jasno prikazane z risbo in barvno fotografijo.VSE V ENI KNJIGI :- pripomočki,- tehnike,- vzorci,- unikatni izdelki.

Osim pletenih/heklanih predmeta možete pogledati i kako izrađuju određeni uzorci te naučite kako ... Jan 5, 2017 - Explore Ines Zajkic's board "Ručni radovi (vezenje,pleteje,heklanje)", followed by 123 people on Pinterest. See more ideas about crochet patterns, knit crochet, knitting. Največja ponudba volnene, bombažne in podobne preje za pletenje in kvačkanje na enem mestu.

Veliko starejša rokodelska tehnologija od na primer vezenja je pletenje - izdelovanje oblačil s pletilkami in z volneno nitjo. Pogoji za to dejavnost so bili na Slovenskem zelo dobri, saj je bila ovčereja ena od množičnih živinorejskih panog.

POVEZANE KNJIGE