Nevrotična gospodinja

Nevrotična gospodinja - Sonja Grizila | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonja Grizila
DIMENZIJA
3,1 MB
IME DATOTEKE
Nevrotična gospodinja.pdf
ISBN
7797306742592

OPIS

Nevrotična gospodinja je biser, ki ga tam nekje pri koncu Jane prvič odkriješ po naključju, potem pa ga nikoli več ne pozabiš prebrati. Številni bralci so priznali, da pravzaprav najprej preberejo njo, šele potem članke spredaj. Prav nič jim ne gre zameriti. Kolegica Sonja ima pretanjen in obenem naravnost huronski občutek za situacijsko komiko, kosmat jezik z diplomatsko mero, kar daje besedilom sočnost, ob tem so njeni zapisi miniaturne študije družinskih odnosov. Liki iz Nevrotične gospodinje so skozi leta objav postali otipljivo izrisane osebnosti, ki jim do življenja manjka le še prava televizijska upodobitev. To so Družinske zgodbe po slovensko, Sonja Grizila pa slovenski Ephraim Kishon pod krinko – na tajni misiji v družinski reviji širi virus najžlahtnejšega humorja.Melita Brzelak, odgovorna urednica Jane

Slovenija je po razglasitvi samostojnosti obdržala tamkajšnji generalni konzulat s ciljem ohranjati vezi z narodno Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Leta 2013 je izdala knjigo z odličnimi humoreskami 'Nevrotična gospodinja', a se jih je od takrat nabralo že za novo knjigo. Sonja Grizila je sicer po rojstvu Mariborčanka, a velik del zadnjih treh desetletij preživi na Erzelju, kjer sta s partnerjem Antonom Rupnikom, nekdanjim novinarjem, urednikom in diplomatom ter avtorjem številnih ... COBISS Kooperativni online bibliografski sistem in servisi COBISS.

Novi Butalci so precej drugačni, kot so bili v mojem času. Hočem reči, v mojem času je bil Cefizelj tat, hud tolovaj, za katerega so pravili, da je že sedem ljudi zadušil in tri ženske, v današnjem pa je očitno minister za policaje.

POVEZANE KNJIGE