Najlepša čokoladnica v Parizu

Najlepša čokoladnica v Parizu - Jenny Colgan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Najlepša čokoladnica v Parizu.pdf
ISBN
6879001573661

OPIS

Ko jutranje sonce zbudi pariške ulice, Anna Trent v majhni čokoladnici že pomaga pripravljati najokusnejšo čokolado na svetu. Izdelana ročno in pod budnim očesom čokoladarskega chefa Thierryja Girarda velja za vrhunski gurmanski užitek.Za Anno, tridesetletno Angležinjo, je to velikanska sprememba, saj je pred tem delala v tovarni čokolade, kjer je vse potekalo strojno. Zato je zelo hvaležna svoji srednješolski učiteljici francoščine Claire, ki ji je ponudila življenjsko priložnost – delo v čokoladnem ateljeju v središču Pariza – in ji omogočila okusiti življenje v mestu zaljubljencev.Pariz pa si pred smrtjo želi znova obiskati tudi Claire, ki je pred štiridesetimi leti kot mlada angleška au pair prišla v francosko glavno mesto in tam spoznala Thierryja. Ta je takrat ravno prišel iz šolanja v tujini in je na Île de la Cité odpiral svojo trgovino. Anna organizira izlet in za pomoč zaprosi Thierryjevega sina Laurenta …Najlepša čokoladnica v Parizu je prikupen roman o strasteh in slasteh, na katere naletimo v mestu zaljubljencev.

KONTAKT: [email protected] Objavljen: 12.07.2020 dne 10:14.

Razkrivava pa vam še en trik pri hotelskih rezervacijah na bookingu. Rezervacijo sob vam priporočava dan ali dva pred vašim prihodom v Pariz, saj bodo proste sobe v ... 7.

POVEZANE KNJIGE