Mojstrstvo ljubezni (Karte)

Mojstrstvo ljubezni (Karte) - Don Miguel Ruiz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Don Miguel Ruiz
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Mojstrstvo ljubezni (Karte).pdf
ISBN
8720285547141

OPIS

Karte Mojstsrtvo ljubezniDragi prijatelji,karte sem napisal zato, da bi vas vodile k vaši pravi naravi – ki je sreča, svoboda in ljubezen.Ko se zavedate, da vas ne more osrečiti nihče drug … in da je sreča posledica vaše ljubezni, dosežete veliko mojstrstvo Toltekov: mojstrstvo ljubezni.Upam, da vam bodo te karte oživile duha igrivosti, ključnega za ljubeče odnose.Z ljubeznijo, don Miguel RuizKarte Mojstrstvo ljubezni razsvetljujejo s sporočili, ki nam kažejo, kako naj si zopet pridobimo svobodo in radost ter obnovimo v sebi duha igrivosti, ki je bistvenega pomena za naše odnose z drugimi.Ljubezen ni pojem; ljubezen je dejanje. In ljubezen, kadar deluje, lahko obrodi zgolj ali samo srečo. V ljubezni se lahko izmojstrimo le tako, da se v nej urimo. Ni nam je treba utemeljevati, ni nam je treba razlagati, samo vaditi se moramo v njej.Karte so odličen pripomoček za takšno vadbo. Zjutraj, ko se zbudite, čez dan ali zvečer pred spanjem si vzemite čas zase, izvlecite karto in v miru preberite njeno sporočilo. Naj vas navda z duhom ljubezni in usmerja k mojstrstvu ljubezni v vseh naših odnosih.

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. Karte Mojstrstvo ljubezni - Tolteška modrost Ljudje smo mogočni čarovniki. Imaš moč, da se ustvariš takšnega, kakršen si zdaj, vendar svoje moči ne obvladuješ z razumom, marveč s svojimi... Knjiga Mojstrstvo ljubezni vas bo naučila odpuščanja - tako sebi kot vsem ostalim; naučila vas bo gledati z ljubeznijo in sočutjem; naučila vas bo, da se boste spomnili, da smo tukaj na zemlji zato, da se naučite ljubiti! Vsak odnos nas uči čisto preproste lekcije - lekcije ljubezni.

Redna cena; 14,90 ... Mojstrstvo ljubezni je sad prvih dveh mojstrstev. S tolteškega zornega kota je to vse, kar je, ustvarjeno iz Ljubezni.

POVEZANE KNJIGE