Misleca

Misleca - Gregor Bucik, Nataša Bucik, Valentin Bucik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregor Bucik, Nataša Bucik, Valentin Bucik
DIMENZIJA
7,71 MB
IME DATOTEKE
Misleca.pdf
ISBN
5900695318045

OPIS

Prvi izvirni priročnik miselnih nalog na Slovenskem vsebuje:• navodila in pojasnila za uspešno reševanje miselnih problemov,• 560 raznovrstnih miselnih nalog v 13 poglavjih,• rešitve s slikovnimi prikazi,• izčrpno poglavje Kaj je inteligentnost?V družbi simpatičnih sovic boste razvijali zmožnost pravilnega presojanja, razumevanja in sklepanja, urili strategije primerjanja, posploševanja, iskanja skupnih značilnosti in razlik, pomnjenja in priklica.

Knjige psiholoških in miselnih ugank ter različnih inteligenčnih testov k nam po navadi prihajajo kot prevodi tujih del. Tokrat je pred nami izvirna domača knjiga, ki je nastala kot projekt družine, v kateri ima glavno besedo psihologija, prinaša pa raznovrstno paleto miselnih nalog, ki bodo aktivirale možganske celice mladih (namenjena je starejšim od štirih let), pa ... Nataša Bucik, Gregor Bucik, Valentin Bucik.

avg 2013. Nataša Bucik, Gregor Bucik, Valentin Bucik ( 0) ISBN/EAN:P_9789610127246.

POVEZANE KNJIGE