Kraljica Elizabeta II.

Kraljica Elizabeta II. - Sally Bedell Smith | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Bedell Smith
DIMENZIJA
5,4 MB
IME DATOTEKE
Kraljica Elizabeta II..pdf
ISBN
5187547364531

OPIS

Najboljši portret najslavnejše monarhinje na svetu:- prelomni dogodki in podrobnosti iz kraljičinega življenja: bleščeči dvor, družinske tragedije, zabavne anekdote in detajli;- v sodelovanju z več kot 200 ljudmi, kraljičinimi sorodniki in prijatelji;- več kot 40 fotografij iz kraljičinega življenja, številne prvič objavljene.Mednarodna uspešnica avtorice knjig o princesi Diani, zakoncih Kennedy in Clinton.Znana avtorica uspešnic je preživela s kraljico na dvoru skoraj leto dni, spremljala pa jo je tudi na potovanjih po svetu. Na podlagi doživetij, številnih uradnih dokumentov in zasebnih pisem je spletla zgodbo njenega življenja od rojstva do kronanja in jubileja ob 60-letnici vladanja. Odkriva nam pogled v njeno, javnosti skrito plat osebnosti, ki je marsikoga presenetila, življenje na dvoru in življenje družine, vključno z žalostno zgodbo princese Diane, vnukov in poroko princa Williama s Catherine Middelton.

Tokrat je bila tarča 'posmeha' oziroma v tem primeru bolj tarča poveličevanja na humoren način ena in edina britanska kraljica Elizabeta II. Ovog aprila kraljica Elizabeta II proslavlja svoj 95. rođendan i 69 godina od kada sedi na tronu Velike Britanije.

in kraljice Elizabete, kjer se je zasebno izobraževala doma. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam KRALJICA ELIZABETA II. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KRALJICA ELIZABETA II. Elizabeta II (Elizabeth Alexandra Mary [1]; rođena 21.

POVEZANE KNJIGE