Ključi do uspeha in sreče

Ključi do uspeha in sreče Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,42 MB
IME DATOTEKE
Ključi do uspeha in sreče.pdf
ISBN
4228212950219

OPIS

Knjiga Ključi do uspeha in sreče je zbornik izbranih odlomkov iz del, ki so jih napisali najbolj navdihujoči mojstri samouresničitve. Uspeh in sreča sta zagotovo témi, ki najbolj zanimata prav vsakogar. Zbrane preverjene in brezčasne modrosti vam bodo v pomoč pri premisleku o tem, kaj za vas pomenita uspeh in sreča ter kako doseči, kar si želite.Nekateri od avtorjev spodbudnih besedil:Louise L. Hay, Wayne W. Dyer, Tony Robbinson, Henry Fonda, Thomas Edison, Deepak Chopra, Stephen Covey in drugi.Pionirji gibanja za razvoj človeških zmožnosti, motivacijski govorniki in pisci literature za samopomoč, ki vam jih predstavljamo v knjigi Ključi do uspeha in sreče, so nam zapustili neprecenljivo dediščino - večno uporabne modrosti in navodila za samouresničitev, družinsko in poklicno srečo ter uspeh na katerem koli področju.Univerzalni ključi do uspeha in sreče so pozitivne misli in dobro načrtovanje.

Vsebina je povzeta po njegovih zapiskih za različna predavanja ter članke in obsega različne miselne vaje, samoocenjevalne tehnike, mogočne motivacijske odlomke in razumljive ... Zahvaljujem se vsem prisotnim, še posebej pa vsem tistim, ki so me ves čas nesebično sprejemali, spodbujali in mi pomagali na moji poti do pristnega uspeha in sreče. Če vas je govor navdihnil, delite ta video s prijatelji ali me kontaktirajte in delite svoje izkušnje: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu.

„Ne navežite se na ničesar, ... 22,30 € Ključi do uspeha in sreče Več avtorjev. Kaj vilinski simboli sploh so in zakaj nam služijo? S pridom so jih uporabljala že starodavna ljudstva.

POVEZANE KNJIGE