Jedi na žlico

Jedi na žlico - Berislav Crnetić, Terezija Crnetić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berislav Crnetić, Terezija Crnetić
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Jedi na žlico.pdf
ISBN
2232067403485

OPIS

V restavracijah in gostilnah ali doma si pogosto zaželimo okusiti kako preprosto domačo jed na žlico, za naše kraje, tako, ki ni le izjemno okusna in zdrava, preprosta za pripravo, povrhu vsega pa še poceni. Ob takih obrokih začutimo vez z našimi predniki, ki še niso poznali hitre prehrane in so se prehranjevali izključno z živili, ki so jih pridelali doma. Ta kuharica prinašaskrbno premišljen in po tematskih poglavjih urejen izbor receptov za jedi na žlico, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega kuharja, predvsem pa gosta, ki bo užival v prefinjenih okusih pa tudi ob pogledu na privlačno pripravljene obroke. Za pripravo jedi po receptih iz te knjige potrebujete le (gensko nespremenjena) živila, ki jih dobite na vseh tržnicah in v trgovinah s prehrano v Sloveniji, ter dobro voljo!

Recepture in način priprave posameznih jedi, je Ana podedovala po svoji materi Barbari, ki je bila doma iz gostilne na Vidmu v Poljanah. Enolončnice - najboljše jedi na žlico. od mama Joža · Objavljeno 16.

See more ideas about ethnic recipes, food, slovenian food. Najboljše na žlico iz Hitre žlice! V hladnih dneh še bolj teknejo slovenske jedi na žlico. V ospredju so gotovo krepčilne enolončnice, ki bi jih z veseljem jedli celo zimo, še posebej pa se priležejo, če jih zaužijemo z lepim razgledom, v kakšni gorski koči. Jedi na žlico lahko razvrstimo na enolončnice z mesom, enolončnice brez mesa, jesenske jedi na žlico, zdrave jedi na žlico, primorske jedi na žlico, koroške jedi na žlico in tako naprej.

POVEZANE KNJIGE