Hrana za mir

Hrana za mir - Will Tuttle | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Will Tuttle
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Hrana za mir.pdf
ISBN
1971811066139

OPIS

Hrana za mir je bila poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov - psiholoških, socialnih in duhovnih, kot tudi zdravstvenih in okoljskih. Razkrije učinkovite načine, kako lahko te probleme odpravimo in prispevamo k pozitivni preobrazbi zavedanja človeštva.Ključ za resnično razumevanje sveta, v katerem živimo, se skriva v dojemanju daljnosežnih posledic naših prehrambenih navad. Čeprav mnogi razpravljajo o tem, katera prehrana je najboljša za zdravje in dolgo življenje, to delo ne govori o prehrani na ta običajen način. Knjiga raziskuje globoke družbene in duhovne posledice naših prehrambenih navad in mentaliteto, ki jih podpira. V knjigi boste izvedeli, kako narediti pozitivne spremembe, ki bodo izboljšale vaše počutje, razvile modrost in izobilje ter zmanjšale vaš ekološki odtis na Zemlji.

Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov - psiholoških, socialnih in duhovnih, kot ... Hrana za mir. 968 likes.

Upoštevajte, da se kratica FFP pogosto uporablja v industrijah, kot so bančništvo, računalništvo, izobraževanje, finance, vladne in zdravstvene. Hrana za mir je bila poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni pove-zanosti celotnega življenja na Zemlji.

POVEZANE KNJIGE