Ciganska kri

Ciganska kri - Matej Krajnc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matej Krajnc
DIMENZIJA
6,71 MB
IME DATOTEKE
Ciganska kri.pdf
ISBN
2221885573945

OPIS

Pričujoča knjiga je nastajala skoraj desetletje, druženje z glasbo in osebo protagonista, ki jo je tudi avtoriziral, pa traja še kakšno dekado (ali dve) dlje. Želi biti knjiga o glasbeni zgodovini, najprej Otovi, poleg tega pa še o poglavjih (popularno)glasbene zgodovine zadnjih petinštiridesetih let in več nasploh; kot tudi sicer velja za glasbeno pestrost in raznolikost tega, kar je Oto Pestner ustvaril do zdaj. Pripravlja nam še marsikaj, a o tem ta knjiga še nič ne ve. Presenečenja so včasih namreč nadvse dobra za zdravje. Glasbene anekdote, ki so posejane med stranmi, na katerih nam večkrat spregovori sam Oto, pa tudi.

v črni ciganski pesmi. se prikaže smeh _____ Nihče se bolj se nasmeji.

19,90 ... Knjiga je nastajala skoraj desetletje, druženje z glasbo in osebo protagonista pa traja... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Listen to Ciganska kri on Spotify.

POVEZANE KNJIGE