15 minut za obrok

15 minut za obrok - Jamie Oliver | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie Oliver
DIMENZIJA
12,46 MB
IME DATOTEKE
15 minut za obrok.pdf
ISBN
6611432031158

OPIS

Ta knjiga je v celoti posvečena željam, ki so jih uporabniki kuharskih knjig naslovili na slavnega kuharja.In Jamie Oliver se je spet potrudil in nazorno prikazal, kako v pičlih 15 minutah pripravite in postavite na mizo prehransko polnovredno, uravnoteženo in okusno kosilo ali kak drug obrok. Navdih zanje je črpal iz vseh kotičkov sveta in zbral okuse, ki jih imamo tako zelo radi. Obsega recepte za piščančje jedi in testenine, zrezke, azijsko poulično hrano, izvrstne maroške okuse, odlične solate in številne druge poslastice. V tej knjigi je nekaj najhitrejših in najpreprostejših obrokov, ki jih je kdaj pripravil – in če vam je bila knjiga 30 minut za kosilo všeč, vam bo ob tej vzelo sapo. Vse obroke je strokovno pregledala in preizkusila skupina nutricionistov, strokovnjakov za prehrano.Jamie Oliver je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev v mestu Clavering v Angliji. Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Odtlej je odprl restavracijo Fifteen v Londonu, preobrazil šolske malice v Veliki Britaniji in vnesel revolucijo v kuhanje doma. Redno piše za britanske in svetovne publikacije, med drugim za lastno revijo Jamie Magazine. Njegova uspešnica 30 minut za kosilo je bila najbolje in najhitreje prodajana neleposlovna knjiga v Veliki Britaniji vseh časov.

Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Ajda se kuha približno 15 minut in ko popije vso vodo, jo serviramo. Na koncu lahko dodamo tudi malce parmezana.

jo kdo ima? 27 Okt 2013 08:16. Včeraj sem gledala prvič to oddajo in so mi bili obroki res zelo všeč.

POVEZANE KNJIGE