Zaupne besede

Zaupne besede - Matej Bogataj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matej Bogataj
DIMENZIJA
10,93 MB
IME DATOTEKE
Zaupne besede.pdf
ISBN
9609973306189

OPIS

Zaupne besede so pisma bralca, za nameček še poklicnega, ki si – naslov ni naključen – dajo opravka z opolzkimi zadregami časa in drznimi znanilci sprememb. Javne izpovedi načitanega državljana ne morejo biti brez dobre literature, domače in tuje, a predvsem ne morejo biti brez morja, humorja in pozicije človeka, ki bi mu že zaradi poklica morala biti tuja pajdašenja, klanovstvo in uniformiranost mišljenja. Večji del zbranih besedil je bil prvotno objavljen v letih 2006-2009, predvsem kot kolumne v rubriki Mrtvi kot dnevnika Večer, a tudi kot uvodnik v revije, prispevki na simpozijih, odzivi v časopisih, nekaj besedil je novih. Angažirana, vsebinsko napokana zbirka nas opominja, da so spremembe ciklične kot naravne nesreče in da se zgodovina ponavlja: vsakič ko pride spet, je hujša.

Zaupne besede so pisma bralca, za nameček še poklicnega, ki si - naslov ni naključen- dajo opravka z opolzkimi zadregami časa in drznimi znanilci sprememb. zaupne besede. alenka1974.

Bila je Popova (Vizita.si) in Dnevnikova inspiracijska svetovalka. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuleti.

POVEZANE KNJIGE