Žareča žica

Žareča žica - Jeffery Deaver | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeffery Deaver
DIMENZIJA
7,32 MB
IME DATOTEKE
Žareča žica.pdf
ISBN
2166280934785

OPIS

Lincoln Rhyme, najslavnejši forenzični kriminalist, se vrača – tokrat je na sledi morilcu, zaradi katerega je New York otrpnil od strahu. Orožje, ki ga uporablja, je namreč nevidno in dobesedno vseprisotno. Če ga ni, moderna civilizacija žalostno potihne. Gre za elektriko!Ko se sredi belega dne zgodi prva eksplozija in spremeni mestni avtobus v stopljeno razvalino, preiskovalci pomislijo na terorizem. V preiskavo nemudoma vpletejo Rhyma, tetraplegični kriminalist pa aktivira svoje stalne pomočnike. Napadi se z grozovito hitrostjo nadaljujejo, prispejo prva grozilna pisma, skupina preiskovalcev pa se ob pičli beri forenzičnih dokazov pri lovu na storilca spopada s časom, ki ga je vse manj …Je storilcev morda več? So narobe razbrali indice in moški, ki ga lovijo morda sploh ni pravi storilec? Odgovor prinaša vrhunski triler ameriškega pisatelja Jefferyja Deaverja, avtorja kriminalnih romanov, ki vas posrkajo vase.

Kate Kerrigan-Gracin dan.. Arne dahl-Zla kri.

Praznega žepa ni škoda.." Za trebuh pa je menil: "Žica namesto klobase in grenkega v črevih je presneto nerodna stvar." Več: Jeffery Deaver: Žareča žica Učila, 2013, mehka vezava, 512 strani Prevzem v Ljubljani ali po pošit Tel.: 041-770-728 V žarnici je tanka žica iz volframa, zvita v vijačnico. Zaradi upora žica pri prehodu električnega toka zažari.

POVEZANE KNJIGE