Vrtnarček 2013

Vrtnarček 2013 - Alenka Henigman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alenka Henigman
DIMENZIJA
7,89 MB
IME DATOTEKE
Vrtnarček 2013.pdf
ISBN
3212961363995

OPIS

Kaj vse je posajeno v Vrtnarčku?• Osnovni recepti za vrtnarjenje - kako si ustvarite rodovitno prst, se spopadete s škodljivci, pridelate svoje seme in še marsikaj.•ABC vrtnin, zelišč in koristnih cvetlic z modrimi nasveti za dobro rast.• Vrt po meri - tabele in mreže za načrtovanje vrta.• Vrtnarčkov dnevnik 2013 - letni koledar, v katerega si vpisujete aktivnosti in opažanja s svojega vrta.• Nabrano in izbrano - prostor za povzetke celoletnega vrtnarjenja, ki bodo prišli prav še naslednje leto, in za seznam stvari, ki jih ne smete pozabiti.

Alenka Heningam, ljubiteljica ekološkega vrtnarjenja in ekonomistka je v priročniku zbrala učinkovite ideje in praktične nasvete, ki temeljijo na ekološkem vrtnarjenju. .85,.8/80 =$9 57&(6suhmhwrq d ˇ vhml 6wurnryqhjd vyhwd 56 ]d vsorªqr l]reudåhydqmh gqh ˙ ˝˝˝ %hvhglor vrs ulsudylol þodqlfh lq þodq 3rgurþqh nxulnxoduqh nrplvlmh ]d yuwfh˛ VRTNARČEK 5-17-27 + MG+B 10KG. OPIS: Gnojilo je s svojo sestavo primerno za sadjarstvo, vinogradništvo in vrtnarjenje.

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov. 0 SPLOŠNO 1. HELSING, Jan van.Roke proč od te knjige!.1.

POVEZANE KNJIGE