Vojvoda in jaz

Vojvoda in jaz - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Vojvoda in jaz.pdf
ISBN
1801096108102

OPIS

Simon Basset, novi vojvoda Hastingški, je tik pred tem, da zaprosi za roko sestro svojega najboljšega prijatelja, za roko ljubke – in že drugo družabno sezono skoraj odsedele – Daphne Bridgerton. Vendar Simon in Daphne poznata resnico – vse to je zapleten načrt, ki naj bi Simona obvaroval pred mamami visoke družbe, ki ga hočejo poročiti s svojimi hčerami. In Daphne bo tako zagotovo pridobila nekaj primernih snubcev, zdaj ko jo je vojvoda razglasil za poželjivo.A ko se Daphne v valčku vrti po plesni dvorani s Simonom, je težko verjeti, da je njuno dvorjenje le navidezno. Mogoče zaradi njegovega vražjega nasmeha, zagotovo pa zaradi tega, kako njegove oči zažarijo vsakič, ko jo pogleda. Daphne se zaljublja v čednega vojvodo – zares! In zdaj mora narediti nemogoče in prepričati tega lepega lahkoživca, da njun pametni mali načrt potrebuje majceno spremembo, in da ni nič tako smiselno, kot da se zaljubita ...

Kot član rodbine Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg se je rodil v grško in dansko kraljevo družino. Rodil se je v Grčiji, vendar je bila njegova družina izgnana iz države, ko je bil še otrok. Horoskop: Dvojčka, Višina: 180 cm, Tip postave: Vitek, Barva oči: Modra, Barva las: Blond, Izobrazba: Srednja šola, Življenski status: Samski Enako je Vili že itak kronski princ (HRH), zakaj bi bil zdaj vojvoda, če je pa to nižje? OK, za Katko zastopim, ona do zdaj ni bila nič.

Vendar pa ju ne podpirajo vsi. Ko sta prispela na dogodek, se je iz množice ljudi, ki ju je pričakala, sprva slišalo spodbudno vzklikanje, a tudi nekaj žvižgov. VOJVODA I JA je prva knjiga iz serije romana o obitelji Bridgerton omiljene autorice Julije Quinn..

POVEZANE KNJIGE