To je moje leto 2013–2014

To je moje leto 2013–2014 - Petra Arula | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Arula
DIMENZIJA
12,55 MB
IME DATOTEKE
To je moje leto 2013–2014.pdf
ISBN
5279818161082

OPIS

Tudi letos smo zate pripravili knjižico, v katero zapiši vse – svoje misli, skrivnosti (uporabi skrivne kode ali med zloge dodajaj določene črke, da jih radovedneži, ki bodo vzeli knjižico v roko, ne bodo razbrali), pa vse opravke, naloge in nadloge, ki te čakajo v tem letu. Prav vsak dan lahko zvečer zapišeš tudi eno (ali več) stvar, za katero si tisti dan hvaležna – pravijo, da smo zaradi tega srečnejši in če temu ne verjameš, poskusi, morda pa bo prav zato tvoj najstniški čas še lepši.Zate smo odgovorili tudi na nekaj vprašanj, ki se ti motajo po glavi (obširnejši odgovori na njih te čakajo v knjigi Saj smo punce), pa obsežen koledarček in nekaj vprašanj, na katera rada odgovarjaš ... Da bo to leto res tvoje leto in da boš v njem neskončno uživala!

razreda ... Pisalo se je leto 2014, bil je 25.

Je zelo lep in ima barvna peresa, dve nogi kratki in majhen kljun. Kdo je to? Program silvestrovanja 2013 /2014 v Celju.

POVEZANE KNJIGE