Stric vse uredi

Stric vse uredi - J. P. Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. P. Martin
DIMENZIJA
8,69 MB
IME DATOTEKE
Stric vse uredi.pdf
ISBN
3425876692007

OPIS

Če ste pričakovali, da se bodo prebrisanci iz Hude luknje mirno prepustili poletnemu lenarjenju, ste se pošteno zmotili. Tudi tokrat namreč zavzeto uganjajo vragolije, lažejo, kradejo, rovarijo, ponarejajo in nastavljajo pasti. Povrh tega se požvižgajo na kritike in nenehno kuhajo zamere proti Stricu.

Tel: +386 1 4300 557. E-naslov: [email protected] STRIC NANI, post produkcija, Miha Koželj s.p., Brezovica pri Zlatem Polju 5, 1225 Lukovica.

Bližjiknjigi Spletni portal Javna agencija za knjigo Republike Slovenije Metelkova 2b 1000 Ljubljana 01 478 79 92 [email protected] Prireditve; Druga obvestila; Tisti stric Sri, ki je knjigo napisal, pravi, da bi se izobraževanje človeka moralo začeti ob rojstvu in nadaljevati vse življenje.

POVEZANE KNJIGE