Srečno naključje

Srečno naključje - Carly Phillips | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carly Phillips
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Srečno naključje.pdf
ISBN
7509425341527

OPIS

Pred desetimi leti je uporniški najstnik izzval domišljavo navijačico, naj se usede k njemu na motor, in ji ukradel poljub, preden je zapustil Serendipity.Faith Harrington se vrne v Serendipity, da bi si zgradila novo življenje. Njen oče je zaradi goljufije pristal v zaporu, zato je domačini ne sprejmejo z odprtimi rokami. Ethan Barron, njena nekdanja simpatija, je v Serendipityju kupil najimenitnejšo hišo, da bi popravil odnos z odtujenima bratoma. Ko Faith naleti na Ethana, se med njima znova vnamejo iskrice; in Faith celo pristane, da mu bo opremila hišo, ki je bila nekoč njen dom. Čeprav je prepričana, da mora najprej ugotoviti, kdo sploh je in kaj si želi, preden se zaplete s kakšnim moškim, ima njeno srce drugačne načrte ...

In eureka! Namesto najbolj črnega scenarija, se mi je zgodila nova, boljša življenjska pot. Tista, ki sem jo iskala celo življenje. srečno! bad luck.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Carly Phillips knjige: najboljše avtorja (Srečno naključje, Usodna preteklost, Novi začetki, Popolna sreča, Popolna romanca, Popolna ljubezen, Fearless, Take Me Down) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. »To ni več izbira, ampak srečno naključje, da dobiš zdravnika, ki še sprejema nove paciente,« o razmerah v glavnem mestu pravi Mojca Mahkota, ki je od leta 2013 ena od treh zastopnic pacientovih pravic na tem območju. Uradne ure ima dvakrat na teden, a ne mine dan, da ne bi dobila pritožbe. Naključje (slučaj) je to, »kar povezuje, povzroča sovpad nepričakovanih, med seboj vzročno nepovezanih dejanj, dejstev«.

POVEZANE KNJIGE